Multiple simultaneous instances

Main forum about Astroart
Post Reply
nbastro
Posts: 7
Joined: 10 Jan 2019, 22:38

Multiple simultaneous instances

Post by nbastro » 15 Oct 2022, 16:39

Hi Fabio,
I'm trying to run two instances of AstroArt 8 running different setups. I thought this was possible, but I keep getting an exception error (actually it repeats probably 100 times) and then one instance closes. Could be my computer, but wanted to check if I should be doing something else to run two instances.
Thanks!
Newell

fabdev
Posts: 409
Joined: 03 Dec 2018, 21:43

Re: Multiple simultaneous instances

Post by fabdev » 17 Oct 2022, 17:00

Hi Newell, for technical support from me please contact at: https://www.msb-astroart.com/support.htm
This forum is a community, to share knowledge and experience. Maybe someone will reply, but it's not guaranteed.
Thanks, Fabio.

nbastro
Posts: 7
Joined: 10 Jan 2019, 22:38

Re: Multiple simultaneous instances

Post by nbastro » 20 Oct 2022, 01:43

Hi Fabio,
Didn't realize that. Sorry for the indiscretion.
Will do the needful.
Regards,
Newell

Dunmunro
Posts: 191
Joined: 10 Jan 2019, 01:11

Re: Multiple simultaneous instances

Post by Dunmunro » 20 Oct 2022, 16:40

nbastro wrote:
15 Oct 2022, 16:39
Hi Fabio,
I'm trying to run two instances of AstroArt 8 running different setups. I thought this was possible, but I keep getting an exception error (actually it repeats probably 100 times) and then one instance closes. Could be my computer, but wanted to check if I should be doing something else to run two instances.
Thanks!
Newell
Are you using a 64bit version of Windows?

nbastro
Posts: 7
Joined: 10 Jan 2019, 22:38

Re: Multiple simultaneous instances

Post by nbastro » 24 Jan 2023, 04:07

Sorry - missing in action for a while.
Yes , 64 bit windows.

Dunmunro
Posts: 191
Joined: 10 Jan 2019, 01:11

Re: Multiple simultaneous instances

Post by Dunmunro » 24 Jan 2023, 23:46

nbastro wrote:
24 Jan 2023, 04:07
Sorry - missing in action for a while.
Yes , 64 bit windows.
Are you trying to run imaging hardware at the same time?

I just ran two simultaneous 64bit instances where each was running a very large preprocessing drizzle stack on an I7 computer with 32gigs of RAM and it ran fine.

Post Reply