Preprocessing command

Scripts and programs to automate Astroart
Post Reply
Craig
Posts: 19
Joined: 09 Apr 2020, 01:33

Preprocessing command

Post by Craig » 06 Jul 2021, 18:38

Is there a script command for preprocessing? I didn't see anything in the documentation but there was reference to an experimental version back in 2017 I think.

Craig

Iver
Posts: 55
Joined: 08 Jan 2019, 04:32

Re: Preprocessing command

Post by Iver » 07 Jul 2021, 02:15

I'm not aware of a processing command. You could definitely script some of your processing using the image, star, masking commands and the macro script command.
Iver

Craig
Posts: 19
Joined: 09 Apr 2020, 01:33

Re: Preprocessing command

Post by Craig » 07 Jul 2021, 10:14

I saw it used in a couple of scripts while searching the posts. Does that mean it has been removed?

fabdev
Posts: 282
Joined: 03 Dec 2018, 21:43

Re: Preprocessing command

Post by fabdev » 07 Jul 2021, 19:25

It's still an experimental command, but it works with AA7. It's not easy to use by the way, you need to build at runtime a text with all the details of preprocessing:
viewtopic.php?f=5&t=293
(the "$" is no longer required for strings)
From the Preprocessing Window, save a preprocessing, then open it into a text editor: this will give an idea about the text to be built at runtime.

Post Reply